torsdag 2 september 2010

NY baby!!

Som sagt så ringde klockan redan 6 på morgonen. Då var det bara att se glad ut och gå ner till frukosten för ett ordentligt mål mat innan dagen började på riktigt!
Vi hade lektioner mellan 8 och 5 varje dag, vilket man kan tycka verkar tråkigt. Men i själva verket hade vi ganska kul! Det var liksom inte som helt vanliga lektioner där man sitter och lyssnar och nästan somnar! Vi fick vara med och prata, leka lekar och en massa andra grejer, så det var inte hela världen. Man lärde även känna massa nya människor från hela världen vilket var kul!
På tisdagskvällen var det dags för New York. Alla var trötta, men ändå peppade på att få se "The Big Apple".
Vi hade en jättetrevlig busstur med en kvinna som hette Mary och hon var extra snäll och gav oss en hel timmes fri tid på Times Square ;) Så där gick jag, Johanna och Stephanie runt helt begeistrade och bara tittade i affärer och på alla tusentals människor överallt. Det blev även en hotdog mitt på torget innan det var dags att hoppa på bussen för nästa destination. Sen bar det av till bland annat Empire State Building, Rockefeller Center, Ground Zero och Frihetsgudinnan, verkligen en mäktig upplevelse!
Efter detta bar det av till hotellet igen för lite sömn innan det var dags för ännu en lång dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar